UNDER ARMOUR ПУСКА НАЙ-НОВАТА СИ ОБУВКА ЗА БЯГАНЕ ПО УЛИЦИТЕ НА БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ


UA Infinite Elite разполага с най-добрата междинна подметка и осигурява ултра-пружиниращо и отзивчиво усещане, което го прави най-добрата спортна маратонка за бягане за издръжливост.

"СТРАХОТНО Е ДА ИМАМ ДОБРЕ ОМЕКОТЕНА И ОТЗИВЧИВА ОБУВКА КАТО UA INFINITE ELITE, КОЯТО ДА ИЗПОЛЗВАМ КАТО ЧАСТ ОТ ЕЖЕДНЕВНОТО СИ БЯГАНЕ. ТОВА БЕШЕ МНОГО ПОЛЕЗНО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА, ТЪЙ КАТО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ СТРЕМЯ ДА СТАНА НАЙ-ДОБРИЯТ МАРАТОНЕЦ, КОЙТО МОГА ДА БЪДА. "

Шарън Локеди, Under Armour Pro Runner, UA Mission Run Dark Sky Разстояние

Като най-новият франчайз за обувки за бягане на марката, UA Infinite Collection е за предоставяне на ключови модели обувки, които поддържат бягания на дълги разстояния, както и ежедневни пробези. Проектирани като най-добрите спортни обувки за издръжливост, преживяването е безгранично, без усилие и неограничено в движението. От супер отзивчивото усещане на UA Infinite Elite до балансираната пружина и поддръжката на UA Infinite Pro, тези маратонки са създадени, за да ви помогнат да стигнете на по-високо ниво на бягане. Всичко в тази колекция е елегантен комфорт с цел последната миля да се чувства толкова добре, колкото първата.

Омекотяването на UA HOVR™ винаги е било известно със своята възвращаемост на енергията – еластичното усещане, което ви дава сила през най-дългите ви разстояния. Чрез обработване заедно на малки мъниста от пяна, Under Armour създаде нов начин за увеличаване на пружинирането. UA HOVR+™ ще дебютира в тези два стила и ще осигури по-леко, по-меко и по-отзивчиво изживяване под стъпалата от всяка предишна UA пяна за междинна подметка.

Водещо за нашето въвеждане на HOVR+ е UA Infinite Elite. Максимална тренировъчна обувка, създадена за дългосрочно бягане и предпочитан избор на бегачите за тяхното предизвикателство за пробег в тяхната ротация. Ние доставяме мек и свръх комфорт не само за стъпалата чрез HOVR+, но и в другите компоненти, с които бегачът взаимодейства. От яката на глезена и пяната на езика, връзките, до подплатата на чорапа, всичко е създадено за комфорт. Адаптивната горна част UA Intelliknit с пълна дължина е изградена със зонално разтягане и задържане, за да се движи с уникалната крачка на всеки бегач. А наклонената пета и леката, но издръжлива гумена подметка абсорбират удара за гладко и стабилно усещане.

Следвайки Elite, UA Infinite Pro е алтернативният стил в колекцията, предлагащ това усещане за дълготрайност. Продължавайки да стимулира неограниченото изживяване при възвръщане на енергия, този модел взема част от тази ключова технология от ежедневните обувки за дълги бягания в Elite и ги свежда до маратонки за по-кратък пробег или по-леко тичане. Отличаващ се с обгръщането на крака ви, този стил включва тъкана горна част с ефирни вентилационни отвори и с 3D слоеве за плътно, сигурно прилягане, независимо колко бързо тичате.

Продуктът се предлага в магазините Under Armour и онлайн на www.underarmour.bg.

 

 

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
255,50 лв.
Спестявате 18%
312,00 лв.
Размер
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
9.5
5
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
255,50 лв.
Спестявате 18%
312,00 лв.
Размер
8
9
9.5
10
10.5
11
11.5
12
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
255,50 лв.
Спестявате 18%
312,00 лв.
Размер
7.5
8
8.5
9
9.5
10
10.5
11
11.5
12
12.5
13
7
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
312,00 лв.
Размер
7.5
8
8.5
9
9.5
10
10.5
11
11.5
12
12.5
13
7
14